Australie / Nieuw - Zeeland

Greymouth

Heyhey,

Zoals veel van jullie vast al gehoord hebben,.. Onze terugkomdatum is bekend! =D
26 februari zetten wij voet op Nederlandse bodem, doodop, platzak, vies, en een geweldig avontuur achter de rug!

Op 3 februari vliegen we naar Maleisie om daar nog 3 weken de westerse tourist uit te hangen. Hopen dat we niet worden opgepakt voor openlijk lesbisch zijn.. Homoseksualiteit voor mannen is illigaal daar.. over vrouwen staat niks geschreven maar we gaan uit van hetzelfde ;)
Dus even geen handjes vashouden op straat hahah..

We zijn vanaf onze vorige update naar Milford sound gereden (in fiordland nationaal park) daar hebben we een cruise van 2 uur gemaakt, waarin we de tasmaanse zee zijn op gevaren. Ergens halverwege was een grote rots Sealrock,.. je raadt het al Furseals! zeehonden!!
wel 20 op en onder die rots.. lekker aant zonnen, Een van de zeehonden had zelfs zijn poten/flippers gekruist op zijn buik!! haha dat is dus niet iets wat die gekke trainers ze aanleren, maar natuurlijk gedrag!

Ohh Milford sound en de weg er naartoe was zoo moooooi!, dat nu alle bergen om ons heen een beetje tegenvallen. We denken het mooiste al gezien te hebben. Er bestaat geen mooiere weg dan van Te Anau naar Milford sound.

We hebben een aantal keer op DOC campings gekampeerd nu.. zoo mooi, uitzicht op meren, bergen enz.. Maar oh die SANDFLIES bah.. kleine op fruitvliegjes lijkende beestjes, het enige verschil; het zijn vampieren.. Vanmorgen zaten er zonder liegen honderden in onze tent, tussen de binnen en buitentent.. Ze kwamen dus op ons af.. Vooral het enkelgebied is erg in trek.

Onderweg van Te Anau- Milford sound, en Milford Sound-Greymouth staan bordjes; DONT FEED THE KEA.. Mandy: zullen we ze een stukje brood geven? ;) Een zeer ecologische wijze om mooie foto's te schieten..

Vandaag zijn we naar de Fox glacier geweest, een gletsjer aan de westkust. Zie de foto.. Mandy en ik hadden het ijs blauwer verwacht..

Onderweg kwamen we allerlei mooie beekjes en watervallen tegen, we zijn soms door de IJSIJSkoude stroompjes (kniehoog) gegaan om zo mooiere fotos te kunnen maken van de watervallen.

We hebben geprobeerd om de fotos al online te zetten, maar we hebben weer te maken met een stomme computer.. Wil dus niet zo goed.. we proberne zo nog een keer, dus wie weet heeft u geluk ;)

Untill next time..
ps. om het avontuur compleet te maken, pikken we de eerst volgende lifter op mits;
- hij/zij (voorkeur zij)
- onder de 30 is. (geen vieze oude mannetjes)
- er een beetje schoon uitziet. (pikka pikka hej ook loezn, ja meneer wel 100doeznd)
- niet teveel bagage heeft (de kofferbak zit al vol)

KORTOM ik denk dat wij met bordjes op ons raam geplakt rondrijden
LIFTERWANTED
PLEASE APPLY HERE

we zien wel..
Daaaaag poepies,

De buuv...

Ohhhhhh gelukkig, mooi op tijd terug om het gras te maaien ja;-) Helemaal niet erg om eerder thuis te komen, dat wat jullie nu al hebben meegemaakt heb je ïn the pocket"!!! Mochten jullie werk zoeken in Nederland, ik werk nu als intercedente bij Hope & Young uitzendbureau/media/entertainment in Klazienaveen...dus wie weeeeeet whahaha. Lieve meiden, geniet er nog lekker even van en zoals je al aangaf, maar ook écht niet doen...van elkaar afblijven in Maleisie!! ;-) Dikke knuf, Geja xx

Roos

Heeeeeeeeee

Joehoeee! We kunnen aftellen naar jullie terugkomst!
Ben na dit verhaal wel erg nieuwsgierig naar de foto's haha.. Bereid je alleen wel voor op het K*Tklimaat hier hè.. Die zijn jullie misschien even niet meer gewend. Regen.. Regen.. En nog veeeel meer regen. BAH. Dus pik alle zonnestralen in Maleisië die je pikken kunt!!

Genieten dus nog even hihi en ik ben blij dat ik kan zeggen, tot over een maandje !! :)

xxx Liefs Roos

Heleen

Heeeeey weer een mooi verhaal. Roos en ik zitten tegenover elkaar om te reageren. Haha. Het is hier een druil dag... Heel veel regen. Maar ja. Kunnen we niet veranderen. Nou, het aftellen kan beginnen. Hoelang moet je vliegen naar Maleisie??? We horen wel weer....kussies en tot de volgende keer.....

Aaf.

Nu nog extra genieten deze weken, Want voor je het weet is het voorbij,Als jullie weer naar huis gaan, Willen jullie dan wel een tas met mooi weer meenemen.

Gr Aaf.

Iris

Het klinkt allemaal weer super! :) Ook erg benieuwd naar de foto's.

Geniet nog even van de laatste weken!!

Liefs Iris

Miranda

Wat klinkt dat allemaal geweldig!
Maar fijn dat we nu een datum hebben wanneer jullie weer terug komen.....En uhm....laat dat uitzendbureau maar zitten!

Ben benieuwd naar jullie volgende avontuur en tot over een maand!

Xxx

truus groen

Geniet nog maar even lekker van de laatste paar weken.
leuke verhalen hoor ,en de vampiertjes vinden julle benen heel smakelijk ,ja die weten ook wat lekker is. Jullie schrijven dat je wel een lifter mee wil nemendie netjes is ,maar ik lees ook dat jullie zelf er vies uitzien haa ha.
Geen werk kunnen vinden?
Ja dan eerder naar huis he,Magda vind dat fijn hoor en ook Susan.
Wij ook want jullie zijn wel erg ver weg hoor.
Liefs en groetjes oma Truus en Piet