There we go..
Heyhey,
Zo.. onze afscheidsfeestjes zijn achter de rug, en ja, de eerste tranen zijn gevallen..
Afscheid genomen van de bewoners, (Een heel gezellig feestje, Ik heb de sleutelhanger en de voetbalkaartjes in m'n tas gedaan hoor!!) collega's, (Een geweldig griezelig personeels- afscheidsfeest! Al nachtmerries gehad? ;)) familie en vrienden (Een heel leuk afscheidsfeestje en we zijn blij dat we jullie allemaal langs zijn gekomen. Leuke, uitdagende, maar vooral handige cadeaus gekregen.. SUPER) (en roosje.. die 30 weken vliegen voorbij (K).
Toch is het voor ons alle twee nog steeds onwerkelijk, we weten natuurlijk allebei dat we gaan woensdag! Maar we voelen het nog niet.. Alles ligt klaar voor vertrek, de tassen pakken we vanavond in. Morgen afscheid nemen van opa en oma's die het natuurlijk helemaal niet leuk vinden dat we gaan, en van ons dus een extra knuffel krijgen.
Voor de nieuwsgierige mensen onder ons..
We vertrekken woensdag om 21.00 vanuit Amsterdam, komen dan donderdag om 16.20 aan in Singapore.. Stappen over op een ander vliegtuig om 22.10 om daarna op vrijdagochtend om 04.20 te landen in Darwin Australie! Omdat we nu tijdsgrenzen hebben overschreden, moeten de thuisblijvers er 10uur aftrekken.. Dus als wij vrijdagochtend om 04.20 landden is het bij jullie nog maar donderdagavond 18.20.
Bij deze beloven we; (De meest gehoorde zinnen)
Houden de blog bij
We zullen goed op elkaar passen
Komen heel terug
Maken niet teveel ruzie
Laten elkaar niet alleen
Kijken uit voor ‘de buitenlanders'
maar..
We hebben vooral veel plezier, beleven spannende avonturen, en gaan genieten van deze reis!!
Tot onze eerste blog uit Australie!!
Liefs en een hele dikke knuffel..
Hey dames,
Het werkt allemaal super! Ik krijg direct een mail en link zo door naar jullie verhaal..
Ik ben blij dat jullie afscheidsfeestjes geslaagd zijn..
Ik ben niet zo'n afscheids mens, maar dat hebben jullie gemerkt .... Kan er ook niets aan doen, haha.
Houd jullie goed aan de 6 geboden hierboven en ga vooral genieten!
Maak er iets onvergetelijks van!!
Veel liefs, xx Roos
Dit was niet de afspraak he... Volgens mij zou er duidelijk vermeld worden dat je mij meer gaat missen dan Lin haar moeder ;-) Haha! Blij dat ik jullie gisteren nog ff gezien heb! Geniet nog ff van de korte dagen hier in NL en ik wens jullie een hele goede reis.
xx
Hey meiden heel veel plezier daar en geniet er van
Ik kijk nu al uit naar de reisverslagen
Liefs Jacqueline (Schoonvelde)
Hey Dames,
Geniet van jullie reis door Australie! Geniet geniet geniet, want het is zo voorbij!
Groeten
lieve linda en mandy
we wensen jullie een goede reis en pas goed op jullie zelf,
dan hou ik je moeder goed in de gaten dat ze niet te verdrietig is.
haha dat komt wel goed denk ik nou als jullie dit lezen zitten jullie mischien al in de vliegtuig.
geniet van de reis en natuurlijk australie veel liefs je tweede moeder jantje dikke kus voor jullie