Australie / Nieuw - Zeeland

2nd day Australiaaaa

Hey mensen,

Ja daar zijn we weer.. (t lijkt wel alsof we niks anders te doen hebben dan internetten) Nou we doen ook niet zo veel op het moment.. Ik (linda) heb moeite met de warmte.. In Suriname veel minder last van gehad! Maar goed.. Gelukkig heb ik mandy ;) We gaan zeker naar het zuiden volgende week.. Met de Trein of de bus.. Tis hier niet te harden, helemaal na regenbuien krijg je een vlindertuin temperatuur en luchtvochtigheid.

We hebben vandaag 24flessen water ingeslagen, want om 22.00 gaat niet alleen het internetcafe dicht, maar ook de keuken.. we kunnen dus niet bij onze koelkast na die tijd.. pas de volgende ochtend om 06.00 weer.. NOu ik heb de minuten afgeteld vanochtend.. Om 5.04 wakker, en DORSTTT!!! Pfff het kraanwater is niet te drinken hier.. chlorig Maar ik heb de dorst overleefd en we hebben nu dus water in overvloed ;)

Ohh even klaaguurtje richting nederland hoor.. DE AIRCO.. deed t niet vanacht! WARMTE, en ik maar denken dat ik me aanstelde, want Mandy had weer nergens last van en sliep gewoon! =D
Mijn electricien Mandy Oudshoorn draaide aan de knopjess.. EN TOEN,... koude lucht.. haaaaaaaaaa

Vanmiddag lekker gezwommen in een zoutwaterbad bij ons in de tuin ;) en zelfs Mandy is verkleurd ;) Vanavond een Kamergenootje gekregen, een meisje uit Zwitserland.. Die al 2 maanden in Australie is..

We gaan vanavond Darwin by night verkennen.. We hebben al bijna een week geen wijntje gehad mam! hahahaha..

(Roos; hoe is deventer gegaan? Je mag me ook mailen hoor ;))

Nou ik denk tot ergens dezeweek ;)
Daaaaaag xxx

Marjolein en Paul

Ik kan jullie inderdaad niet bijbenen met berichtjes terugsturen ;) terwijl ik Mandy nog wel zo beloofd heb om op elk verhaal te reageren. Haha.
Maar ik vind het erg leuk om te lezen! Hoewel leuk op dit moment dus iets minder is bij jullie doordat het zo warm is. Kan ik me goed voorstellen! Ben benieuwd hoe jullie Darwin in de nacht ervaren. Hebben jullie al foto's gemaakt? Have fun!

Liefs Marjolein en Paul