Daaar zijn we weeeeer!
Hey,
Iedereen heeft er lang op zitten wachten, maar we zijn er weer hoor! We zijn de afgelopen tijd van boven (Darwin) naar beneden (Alice springs) gereden en onze kmteller stond op 3353km!! Wat een eind, mandy en ik hadden allebei genoeg van de auto.. Het blijft raar om links te rijden en daarbij ook nog op de uitkijk te zijn naar die gekke springers van kangaroes.
Na het barrelhostel naar Alice Springs, het midden van Australie waar het 40gr was! lekkerrr.. een nachtje geslapen en toen snel weer door want we hadden de auto maar een week.
We zijn nu al een kleine week in Adelaide, en het bevalt ons hier best ;).. Op een camping, zwembad voor de deur, veel natuur, een rivier aan de andere kant van de straat en het stadscentrum op loopafstand.
Oh en om even op de reactie van Annemiek terug te komen!, die opossums hea, we hebben m op de foto ;) maar die vieze beesten proberen snachts eten te stelen. Aangezien wij in een tentje slapen en de rest heerlijk in een camper of auto, moeten ze ons hebben. Zodra het donker word kunnen we ze ruiken! Vieze stinkfretten :p.. en daarna komt het geritsel en vallen ze uit de boom op het grindpad, en snuffelen ze richting onze tent, om te kijken of er nog iets te halen valt, nou Als er alleen een dun vel stof tussen jou en zon Opossum zit, kruip je toch wat dichter tegen elkaar aan ;)
Ik (linda) heb een grindwal aangelegd om onze tent, je kan nergens zomaar de tent meer in zonder dat er flink gegraven moet worden ;)
Afgelopen maandag zijn we lekker een dagje naar de dierentuin geweest, want t geld moet toch op ;) haha.. GIster hebben we een fiets gehuurd en zijn we het centrum gaan verkennen. Heerlijk op een bankje in de zon mensen kijken, en daarna een WIJNTJE op het terras!
Ohh Opa en Oma! we zijn lekker uiteten geweest van jullie cadeau hoor ;) zie de fotos! Het is Koud hier opt moment, vast niet zo koud als bij jullie daar, maar we zitten in lange broek en fleecejasjes ;)
Vandaag een lekkere luie dag gehad, lekker aan de rivier met een boek, spelletje, en muziek liggen zonnen. Allemaal schattige babyeendjes (die mandy natuurlijk even moest vangen ;)) OH en op de terugweg via hetcentrumeen dierenwinkel ingegaan.. Ohh een Puppy jackrussel van 8 weken aan de andere kant van het glas! Net rockey.. Aaaahh wilde m zo meenemen, maar dt lukt niet in een tentje.. Vreemd dat ze hier in de dierenwinkels puppys (labradors, jackrussels en wolligewoezels) en kittens verkopen, hoezo impulsaankoop.. Je kan ze gewoon niet laten zitten zo schattig!
we zijn van plan nog wat langer in Adelaide te blijven. We zouden graag naar kangarooisland gaan, maar dat kost ons 300 dollar p.p. voor een 1dagstour, dus dat laten we maar zitten.. Deze week opzoek naar ons eerste baantje, want het geld vliegt erdoor!, en bankrekening geopend hier dus onze toekomstige baas kan storten! ;)
Nu gaan we lekker warm douchen en kruipen we t tentje weer in!
Au revoir ;)
xxx
Goed om te horen dat jullie de autorit hebben overleeft! Erg leuke foto's, vooral veel vogels zie ik. Ben benieuwd wat voor leuk baantje jullie weten te vinden. Succes!
Heej!!
Leuk om te lezen hoe jullie je daar vermaken! Totaaaaal niet jaloers met dat scheitweer hier. Ik als handbagage mee was toch een veul betere optie geweest!
Ik hoop dat er een baas zo gek is dat hij of zij jullie aan neemt :-P We horen het wel!
Kusje
Lekkere lanterfanters.....
Op wikipeda lees ik nergens dat opossums in australie voorkomen, dus het zijn andere monsters zijn!!!!
Veel succes met een baantje zoeken!!!
mooi dat jullie het naar jullie zin hebben en hopen dat jullie een baan vinden
groeten van jacob en wilma en mike en jeffrey
Heee Ladies,
Mooi om weer even geupdate te worden..
Kilometers zat gemaakt lees ik..
Ik zit op dit moment even de Titanic te kijken, want die is op tv.. haha en de Jumbo is vandaag geopend in Klazieanveen..( allemaal ff ter info he ;) )
Het is hier al daaaaagen vreselijk mistig. DUS WEL EEN BEETJE JALOERS OP 40!!!! GRADEN... haha.
Heel veel succes met het zoeken naar een baantje!
& heel veel groetjes uit Klazienaveen!
-xxx- Roos