Australie / Nieuw - Zeeland

10 Januari!! =D

Joehoee.. Ik ben jarig!!!
Gek om te vieren zonder je fam en vrienden hoor..

MAAR...

Vanmorgen hadden we een ballonnentent :P Mandy had (toen mams me belde om me te feliciteren) 25 ballonnen opgeblazen in de auto.. Ze reed de auto voor de tent, gooide de deur open en daar kwamen ze! hahah.. Daarna moest ik even tv kijken ofz van dr.. Oma belde dus ik had wel even wat te kletsen ;) Mandy was ondertussen druk bezig in het keukentje van de camping.. Toen kwam ze me halen! spannneeeeeeeeend!!!

Een taartje met kaarsjes op tafel, verse jus, cadeautjes op mn bord, vers fruit en gekleurde hagelslag! FEEST!! hahah.. waar je wel niet blij van wordt hea? ;)

Heerlijk ontbijtje gehad, en vanavond gaat Mandy voor mij koken! hahah nouja koken, ik heb om pannekoeken gevraagd (A)..

Nieuw Zeeland is zoooo mooi mensen! echt.. en we hebben nog maar een heel klein deel gezien! we blijven vanacht nog op de camping waar we nu staan en gaan daarna verder naar het westen naar Fiordland National Park, (GOOGLEN MENSEN) Echt als je de plaatjes op internet ziet kwijl je al.. En wij staan daar!! =D

Ohh eergisternacht schrokken we ons weer helemaal t lazerus :P Weer van die vieze possums in de boom boven ons.. Alleen drong dat wat laat door.. GIEREN dat ze deden.. Zo uit het niets.. Ik schrok wakker, hoorde dat gegier en wist direct dat het possums waren.. Toen ik weer rustig was, schrok mandy pas wakker hahah hield mij vast, en daarna kwam die pas bij uit coma :P Slome donder hoor hahah.. Ze slaapt goed dus ;)

Vanaf Timaru loopt er een touristische route die we volgen tot aan Te Anau.. We zijn nu over de helft en hopen morgen de echte ruige natuur te kunnen zien in Fiordland ;) Nou dat was het even weer voor vandaag! =)

Zal jullie de volgende keer vertellen hoe lekker de pannekoeken waren ok?;)
Daaaaaag xx

Daantje

Lieve Lin,

Van harte gefeliciteerd!!

Dikke kus

fam.franke

van harte gefeliciteerd van ons allen

Miranda

Linnie!

Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag!
Dat de pannenkoeken mogen smaken!

Xxxx

Iris

Linda!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! :)

X

Linda

Bedankt voor de felicitaties!
Foto's komen zo snel mogelijk.. het programmaatje wil hier niet downloaden (A)

De pannekoeken waren heerlijk.. We hebben ons er alle2 misselijk in gegeten :P Morgen weer noodles haha

Het is hier weer bedtijd.. mn verjaardag al weer klaar.. ;) maar vieren jullie m nog maar even hoor!
dagdag.. en slaap lekker voor straks ;)

ALEKS EN ANTJE

WEL EEN BEETJE LAAT MAAR TOCH NOG VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG EN IK ZAG HET AL DE PANNEKOEKEN WAREN HEERLIJK DUS MANDY VAN NU AF AAN ZUL JE WEL VAKER PANNEKOEKEN MOETEN MAKEN . GROETJES EN EEN DIKKE KNUFFEL

Paul

Happy birthday Linda :D

Maak er een leuke dag van, dat is vast wel gelukt aangezien het nu alweer avond wordt ;) Drink er maar even een wijntje op!!

Marc

Gefeliciteerd!!!

Maak er een leuke dag van!!!

Henk en Aaf.

Van harte gefeliciteerd.

Gr Henk en Aaf.

henriette gels

Linda van harte gefeliciteerd en las al dat je een leuke dag hebt gehad inclusief pannenkoeken. Geniet van al dat moois daar

Marjolein

Hoi Linda, niet meer op tijd, maar daarom zijn de felicitaties natuurlijk niet minder gemeend.
Van harte gefeliciteerd! Kan me inderdaad goed voorstellen dat dat toch wel raar is zonder familie/vrienden, maar Mandy heeft volgens mij heel wat goed gemaakt :)

Ik heb gegoogled hoor... en WAUW!

xx

Sylvie

Nog van harte!! (vergeet nog net niet mn eigen verjaardag.. vandaar zo laat) Xx