Australie / Nieuw - Zeeland

Update ;)

Hallo allemaal,

Even een korte update vanuit Queenstown, want zoveel hebben we de laatste dagen niet gedaan..

Ons plan was om direct na mijn verjaardag naar Milford Sound te gaan.. een hele mooie locatie om zoveel mogelijk mooie foto's te maken. We zijn naar het informatiecentrum gegaan omdat het weer erg slecht was en we daar een weersverwachting konden vinden.. Nou het weer werd er niet beter op.. Pas maandag en dinsdag een beetje zonneschijn.. Zonde dus om met regen en mist 2uur naar Milford Sound te rijden om vervolgens alle mooie views te missen..

We zijn doorgereden naar Queenstown omdat het weer daar wel mooi scheen te zijn. En gelukkig was dat het geval.. Wel wat regen gehad maar wat is het hier mooi zeg.. Queenstown ligt aan een groot meer, en is omgeven door bergen! zie de foto's ;)

Zaterdag zijn we in een gondola (kabelbaan) de berg op gegaan om van het allerhoogste puntje de allermooiste foto's te schieten.. GELUKT ;) ondertussen nog iemand zien bungyjumpen haha.. Ga ik mooi zelf niet doen(A)
Gisteravond was het tot laat op de avond lekker weer en hebben we een wandeling door het parkje gemaakt.. Een mooi keienstrand, waar we elkaar moesten aftroeven met stenen gooien/keilen.. wie er maar de meeste stuiters maakte ;)SPIERPIJN JONGUH! haha.. goed ons best gedaan dus!

We checken morgen(maandag) weer uit om nu opnieuw naar Milford Sound te rijden, hopen dat het weer beter is! maar de vooruitzichten zijn goed. Dus volgende week zien jullie de foto's waar we voor naar Nieuw Zeeland zijn gekomen!

De belangrijkste boodschap, we zijn er nog ;) Mandy houdt van de kringelweggetjes hier, ik zit er kotsmisselijk naast, stappen uit als we iets moois zien onderweg. En vervolgen zo onze weg naar uiteindelijk Christchurch.

Dagdag..
Ons aftellen is begonnen! =D

Heleen

Hoi hoi, hier ook ff update. Mooie zondag gehad.. Beetje. Orst met overdag stralende zon. Ik las al tweets over naar schloss dNkern gaan. Haha, grapje natuurlijk. Maar met de zon erbij goed te doen... Verder niet zoveel te vertellen. Vakantievrienden uit arnhem op bezoek gehad.. Lekker daggie dus.... Nou meidies , goed uitkijken , en mandy vooral op de slingerweggeties... Xxx liefs van ons.